------------------------------
EVEN VOORSTELLEN
------------------------------

Dit is Ronald Boumans. Ronald is sinds 1 februari 2017 de dirigent van ons orkest. Ronald is jong, energiek en zit vol met ideeën over de muziek en onze vereniging. Hij ziet muziek als een totaalbeleving waarbij het beeld en het geluid onlosmaakbaar verbonden zijn. Daarnaast zet hij zich in voor een eigentijdse muziekopleiding.

Ronald is fulltime muzikant; naast onze vereninging is hij dirigent van (jeugd-) orkesten en (melodische) slagwerkgroepen. Ook is hij slagwerkdocent, orkestslagwerker en speler bij de bekende theaterslagwerkgroep Circle Percussion, waarmee hij door Nederland tourt en op verschillende (internationale) evenementen en festivals optreedt. In zijn huidige woonplaats Rockanje geeft hij de IDÕ-drumworkout. Dit is een trainigsprogramma met Japanse trommels.

De eerste keer dat u van onze muziek kunt genieten onder leiding van Ronald is op het koningsdagconcert te Zuidland. Voorafgaande aan dit optreden organiseert de KT-W een muziekworkshop (7+) en een muziekspeeltuin (0-7). Meer informatie hierover volgt snel.

Voor informatie over onze optredens, vereniging of dirigent kunt u terecht bij www.kt-w.nl

Daarnaast willen wij onze oude dirigent, Arjo Briggeman, bedanken voor alle jaren die hij bij ons heeft gedirigeerd.