Drumband

De drumband bestaat uit een jonge enthousiaste groep mensen, met een ledenaantal van 6 man en vrouw. Ondanks dat we een inkrimping van het aantal leden hebben doorgemaakt hebben we de laatste jaren qua niveau een grote stap vooruit gezet, mede door een vaste kern personen, enthousiaste leerlingen en een geduldige instructeur.
We komen uit in de 2e divisie volgens de nieuwe divisie indeling.
Repeteren doen wij op maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur onder leiding van onze instructeur Henk Stolk die zelf nog een actief lid is van de drumband op Goudswaard.
Wij bespelen niet alleen de trommel, al is dit wel de hoofdzaak, maar daarnaast bespelen wij de Bongo’s, Tom Toms, Tenor drum, Bass drum en diverse kleine mallet instrumenten.
Al deze instrumenten zorgen voor het nodige spektakel die wij tijdens de diverse optredens neer zetten.
Wij zijn opzoek naar enthousiaste leerlingen van jong tot oud die het leuk vinden om een trommel te bespelen. Voor informatie kunt u een email sturen via deze website, of kom eens langs op maandagavond in De Meent in Oudenhoorn.

Op 31 oktober 2016 is de drumband op concours geweest in Etten-Leur  en heeft daar een prachtige 1e prijs in de 3e divisie in de wacht gesleept.